La fotografia, el video i la gestió dels continguts digital són dues de les meves passions. Durant molt de temps vaig pensar, erroneàment, que ambdues eren incompatibles. Amb els anys m'he adonat que les dues es donen de la mà, ja que no només m'han donat l'accès a poder fotografiar dues gires de Shakira i Coldplay o d'immortalitzar més de 250 desfilades de moda sinó que m'han ajudat a perfilar el seu contigut per ser consumit, posteriorment, en les xarxes.
Vaig nèixer a Sudanell (Lleida) el 1981. Al 2003  vaig graduar-me de la Llicenciatura en Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra (Premi Extraordinari Final de Carrera). Després de treballar dos anys a Localia TV (on vaig realitzar tasques d'ajudant de realització o de presentació d'un programa cultural anomenat "Siroco") vaig rebre una Beca de la Fundació "La Caixa" que em va permetre estudiar a Nova York i graduar-me en un M.A en Media Studies a la The New School (2006-2008).
Del juliol de 2008 fins al febrer 2022 vaig formar part de l'equip de Shakira on vaig estar responsable de la creació de tota mena de continguts digitals (foto i vídeo) i d'executar estratègies digitals en el llançament de cinc àlbums, dues gires i una dotzena de col·laboracions amb marques com Puig, Fisher Price o T-Mobile. En els anys 2010, 2011, 2017 i 2018 vaig documentar les gires "Sale El Sol" i "El Dorado World Tour" creant contingut audiovisual per les xarxes socials, pel seu DVD oficial i per una pel·licula, "El Dorado World Tour" que es va estrenar en la platforma HBO i en més de 2,000 sales de cinema en la tardor de 2019 en més de 60 països.

De la mà de la directora de la Revista ELLE, Nina Garcia, he pogut fotografiar més de 250 desfilades de moda a Nova York i París (instantànies que es van exposar en la mostra "In&Out" a Lleida i en "New York Just For The Brave" a l'Instituto Cervantes de Nova York). Igualment he format part de l'equip del programa "Project Runway" durant 10 temporades i he treballat en la cobertura de la "Red Carpet" oficial dels Oscars (2017 i 2012) per ABC.

La meva passió per la música m'ha permès poder fotografiar dues gires de Coldplay: "Mylo Xyloto" (2012) i "A Head Full Of Dreams" (2017) i el Festival de Glastonbury (2017) al Regne Unit. Les meves instantànies han estat publicades en capçaleres com Marie Claire (USA y España), ELLE, US Today, El País Semanal, La  Vanguardia, Cinemanía, SModa, Rolling Stone, la Revista de Ana Rosa, Qué Leer, National Geographic, HOLA, entre altres publicacions nacionals i internacionals. En l'any 2011 vaig ilustrar la portada del llibre de la meva amiga Elvira Lindo "Lugares Que No Quiero Compartir Con Nadie" (Seix Barral).
Back to Top